Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu gracie w metin2 ?

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja spędziłem przy tej grze ok. 1 rok - 2 lata i sądzę że to był stracony czas , lecz nauczyłem się jak rozporządzać kasą (yangami) żeby zaoszczędzić i nie przepłacić. Co wy o tym sądzicie ?

Opublikowano

Ja spedzilem swoja cala gimbaze z metinem i mysle ze warto bylo, duzo swietnej zabawy, poznalem wielu wspanialych ludzi, mam wiedze o metinie i moge dzielic sie nia z innymi.

sstwc.jpg

Opublikowano

Dlaczego gram w metina ;d ?

1.Lubie rywalizowac :D

2.Lubie ''główkować'' - niektore misje są ciekawe

3.Mozna z kims popisac tak samo jak gg tyle ze wiekszy wybor ^^

4.Jak sie zastanowie to dopowiem;d

ie068n.jpg
Opublikowano

Ja nie gram bo jak już gram to poświęcam za dużo czasu na gre. Zdarza sie ze przez to zaniedbam znajomych albo szkole

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Gra jak gra, poznalo sie wiele ludzi, ogólnie było warto parę lat pograć ;) zwały na tsie itd ;d

Metin to był dla mnie początek gier mmo, teraz bardziej czekam na elder scrolls online.

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Ja spędziłem przy tej grze ok. 1 rok - 2 lata i sądzę że to był stracony czas , lecz nauczyłem się jak rozporządzać kasą (yangami) żeby zaoszczędzić i nie przepłacić. Co wy o tym sądzicie ?

Tracisz czas zmień grę tak ci powiem . Do znudzenia , jak masz dobrego kompa kup bf3 i graj .

Opublikowano

Tracisz czas zmień grę tak ci powiem . Do znudzenia , jak masz dobrego kompa kup bf3 i graj .

Kazda gra sie kiedys znudzi , a gry mmo charakteryzuja sie tym ze przynajmniej dla mnie podstawa jest jakas fajna gildia z vt,ts'em
Opublikowano

Ja grałem bo Tibia się znudziła.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Grasz, bo lubisz.

Ja szczerze mówiąc mam wywalone na tą gre.

Sprzedałem nawet eq u handlarki.

Tak czy siak ta gra jest bez sensu, a pomimo to i tak zawsze ktoś będzie w nią grał.

Ja pomimo, że gram w metina od grudnia 2007 roku to powiem ci, że ta gra robi się coraz gorsza.

Zadałeś pytanie czemu w to gramy?

Jeżeli ty w coś grasz to zadaj sobie pytanie dlaczego to robisz, na pewno nie za kare xD

Opublikowano

Grasz, bo lubisz.

Ja szczerze mówiąc mam wywalone na tą gre.

Sprzedałem nawet eq u handlarki.

Tak czy siak ta gra jest bez sensu, a pomimo to i tak zawsze ktoś będzie w nią grał.

Ja pomimo, że gram w metina od grudnia 2007 roku to powiem ci, że ta gra robi się coraz gorsza.

Zadałeś pytanie czemu w to gramy?

Jeżeli ty w coś grasz to zadaj sobie pytanie dlaczego to robisz, na pewno nie za kare xD

Po wprowadzeniu obecnego patcha na PL'a stalki +5/6 sa po 3kk czyli za jakies 3 miechy beda lezec na ziemi. Problem globalnych serwerow ( a raczej osob zarzadzajacych nimi ) jest to , ze oni nie znaja odpowiedniego rozdzielania nowosci i te globale za jakis czas upadna ale nie pod wzgledem grywalnosci tylko latwosci o eq bo poprostu beda takie ceny ze wszystko bedzie mozna kupic bezproblemowo
Opublikowano

Ja spedzilem swoja cala gimbaze z metinem i mysle ze warto bylo, duzo swietnej zabawy, poznalem wielu wspanialych ludzi, mam wiedze o metinie i moge dzielic sie nia z innymi.

Dokładnie jak Netrodal.

Spędziłem czas na początek przy grze a potem zacząć się zagłębiać w tajniki mechanizmu gry jest ciekawie.

Dzielenie się teraz wiedzą z innymi. Zawsze było warto.

Opublikowano

Gram bo lubię. Tam ktoś wyżej napisał, że ta gra jest bez sensu. Wytłumacz mi to...dlaczego ta gra nie ma sensu, bo według mnie ma.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Ja lubię grać w metina gdyż :

1. Rozgrywka nie zaczyna się dopiero na maksymalnym poziomie, jak to w niektórych grach bywa.
2. Całkiem ciekawa grafika (pomijając błędy tekstur, jest całkiem ładna)

3. Bardzo wiele rewelacyjnych osób

4. Powolny rozwój postaci

5. Niepowtarzalny klimat

6. Zabawa w ekonomię - kup taniej, sprzedaj drożej itd.

7. ...

Metin daje sporo możliwości i jeżeli ma się choć trochę oleju w głowie da się zawsze fajnie wykorzystać wolny czas :-)

Opublikowano

Ja w metina gram od 4/5 Klasy podstawówki .. Kuzyn nauczył mnie jak się w tą grę gra .. Na początku myślałem ,że to shit ale nie mogę tej grze ulec .. miałem od niej wolne prawie rok zaczęły się wakacje i całe wakacje właśnie na niej spędziłem .. Gram dla zabawy i zbicia czasu.. Ludzi jest dużo są Ziomy ale są też neo'sy jak wszędzie .. Mówią ,że gra najgorsza dla pozostałych a zobaczcie forum gdzie najwięcej postów tematów Oczywiście Metin2 ... :))

sygna_player.gif

Opublikowano

Ja tam przegrałem w metka średnio 3lata, pamiętam jak jeszcze był 1 privek (jeden z pierwszych) x-world, do się na nim grało :P

Na PLu zazwyczaj zdobywałem 35lv i kończyłem bo dalej jakoś nie chciało mi się grać. xD

Ogólnie to mam miłe wspomnienia, na PLu to się korzystało z easy metin2 :P

Opublikowano

Grałem w to ze 4 lata, po prostu wyświetliła mi się reklama jak przeglądałem internet i tak się zaczęło. Potem gra stała się moim nałogiem, uzależniłem się ale na szczęście to już za mną, w metina nie gram już z rok i nigdy do niego nie wrócę. Ogólnie moim zdaniem takie gry robią papkę z mózgu i wywołują agresję (papki na szczęście nie mam ale agresja mi pozostała) Grajcie jak macie grać ale z umiarem.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

Gram od ponad 5 lat,kuzyn mi ją pokazał na swoim kompie (nie wspominając o pro lagach jakie miał xD)

Jest fajna bo są ogarnięte osoby,są też dzieci ale da rade je ominąć.

Ale tak jak up napisał prowokuje agresje...

Par7494047.512.jpg

Opublikowano

Ja pamietam jak gralem na plu bylo 13 serwerow gralem na 12 i niewiedzialem co to jest m1 gralem tak ze dodalem w silne 7 pkt w duchowe 3 w walniecie 4 itp :D a i tak wbilem 34 lvl

zukh.png

Opublikowano

Chęć rywalizacji z kumplami :). Kiedyś jak miałem pierwszy fms-a a kumple mi zazdrościli :D. Teraz to nie ma już takiej zabawy :/.

Opublikowano

Gra jest Lipna, ale pozostał sentyment do mojej pierwszej gry mmorpg :) a do tego ludzie, którzy tworzą klimat metinka, jak dla mnie ludzie to największy plus tej gry ;)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Są osoby co grają w Metina dlatego, że osiągneły tam wiele przez lata.. i trudno rzucić cały ten czas. ;x

Opublikowano

Ja zacząłem grać bo koledzy z klasy grali :) Gra moim zdaniem nie ma żadnego sensu, ale jest ciekawa i miło sobie czasem coś podropić albo nabić kolejne poziomy. Od zawsze miałem luźny stosunek do tej gry i przyjemność sprawiało mi głównie rozwijanie postaci i rozmowy na tsie. Teraz się śmiesznie porobiło, bo kumple którzy grali po 5h dziennie i więcej, pokończyli albo mają 90 lvl i się nudzą, a po drodze olewali szkołę itp. Ja gram tyle co grałem(1-2h dziennie) i gram nadal i ciagle sprawia mi to przyjemność.

Opublikowano

Gram dla beki. Lubię czytać te wypociny bezradnych ludzi którzy nie potrafią zrobić eq.

Ogólnie to gram dalej tylko po to żeby ogarniać co dodają i patrzeć jak się rozwija(a raczej upada?) global.

1367591241-U459639.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...